4 Jul

Crypto Lender BlockFi Maandelijkse inkomsten verdubbeld na Bitcoin Halvering

BlockFi, een leverancier van crypto-ondersteunde leningspunten, zei het een verdubbeling in maand tot maand inkomen sinds zijn meest recente $30 miljoen reeks B subsidiëren in Februari zag. Ondanks het feit dat het niet de specifieke cijfers aan het licht bracht, zei de in New York gevestigde specialist van de crypto-lening het op doel is om $50 miljoen in inkomen door het volgende jaar te creà “ren.

BlockFi kondigde ook solide verhogingen van de winst en een verbreding van het klantenbestand aan aangezien het naar een progressieve grootmoedige indruk in Azië en overal anders tuurt.

De ruimte van de crypto-financiële diensten is aan het rijpen en we zien vandaag een duidelijk keerpunt waar de traditionele financiële sector voorbijgestreefd wordt door de digitale sector“, legt Zac Prince, CEO en medeoprichter van BlockFi, uit. “Slimme veteranen van de oude garde zullen blijven zoeken naar alternatieve technologieën en digitale valuta’s om te bouwen aan hoe de volgende grens van de financiële wereld eruit zal zien“.

7.000 nieuwe records hebben een reserve gehad, waardoor de startup 25% meer dan een maand duurde, volgens de cijfers van de vereniging. BlockFi zei dat het momenteel “op doel is om 50 miljoen dollar aan inkomsten te produceren” gedurende het hele volgende jaar.

Het lenende stadium vanaf laat breidde zijn nadruk op Aziatische markten uit. In Juni, stelde het ex-Bank van Amerika Merrill Lynch wereldwijd de makelaar Rishi Ramchandani van waardenportefeuilles aan het hoofd van de de bedrijfsverbetering van de organisatie in het district tewerk.

De op Singapore gebaseerde steuninvesteringen Drie Pijlen Kapitaal en de pool van de cryptomijnbouw hebben zich als zeer belangrijke medeplichtigen aangesloten om met de duw van AziÔ te helpen.

Institutionele steun en adoptie voor crypto is gestegen onder traditionele investeerders, wat bewijst dat het een gewenste en waardevolle activaklasse is. Maar toch is er in markten in heel Azië, waar crypto al vroeg is ingevoerd, een onaangeboorde kans om te profiteren van institutionele handelsstrategieën en deze te laten evolueren,” aldus Ramchandani. “BlockFi, met zijn streven om de kloof tussen traditionele financiën en crypto te overbruggen, en zijn nul-verlies track record, is de beste speler in de ruimte om dat te doen.

BlockFi dreef haar beleid voordien in maart 2019, het aanbieden van kredieten aan de personen die scherp zijn op het verwerven van crypto, te beginnen met 2.000 dollar, en gaan zo hoog als 100 miljoen dollar, tegen Bitcoin Investor, etherische, en stablecoins.

Ontvang het laatste Aziatische Bitcoin-nieuws hier bij Coin News Asia.