7 Dec

Én prosent av Ethereum-tilførselen allerede innsatt, 6% i DeFi

Én prosent av Ethereum-tilførselen allerede innsatt, 6% i DeFi

  • Litt over en prosent av all ETH har nå blitt staket.
  • Seks prosent (nesten syv millioner ETH) låst i DeFi.
  • ETH-priser trekker seg tilbake under $ 600.

Trust Project er et internasjonalt konsortium av nyhetsorganisasjoner som bygger standarder for åpenhet.

Over en prosent av hele tilførselen av Ethereum er nå satt på innskuddskontrakten ifølge medstifter Vitalik Buterin.

Innsatsen for ETH 2.0 fikk en treg start da innskuddskontrakten ble offisielt distribuert i forrige Bitcoin Up måned, men målet ble truffet med en sen spurt, og den nye blockchain ble lansert som planlagt 1. desember.

Ethereum-medstifter, Vitalik Buterin, har observert at så mye som en prosent av hele tilgangen på ETH nå er i innskuddskontrakten, og legger til at det ‘fortsatt gjør det mye bedre enn jeg forventet.’

Over en million ETH satset

I henhold til Ethereum 2.0 Launchpad er det for øyeblikket en berøring under 1,15 millioner ETH deponert, noe som genererer en estimert årlig avkastning på 14,6% for stakers. Beaconscan rapporterer at det for øyeblikket er i underkant av 35 000 validatorer.

Den totale tilførselen av Ethereum er omtrent 113,7 millioner ETH, noe som betyr at det er litt over en prosent som har blitt staket. Buterin bekreftet dette tallet og sa:

“1% av den totale forsyningen (~ 113,7 millioner per denne tweet), inkludert fast / tapte midler i den totale.”

I følge DeFi Pulse er det i underkant av syv millioner ETH låst over forskjellige DeFi-protokoller, og dette utgjør omtrent 6% av den totale forsyningen.

ETH-overføringsverdi

Foreløpig må innsatsen gjøres manuelt, men i løpet av de neste månedene forventes det at sentraliserte børser vil begynne å rulle ut delegerte innsatstjenester som gjør det mulig for innehavere å satse mindre enn 32 ETH som kreves for å bli validator.

Beacon Chain fungerer faktisk ikke som noe annet enn et innsatsmiddel for Ethereans å investere i fremtiden til nettverket. Alle transaksjonene, smarte kontraktsoperasjoner og desentraliserte applikasjoner vil fortsatt kjøre på den opprinnelige ETH 1.0-kjeden til de to er slått sammen, sannsynligvis en gang i 2022.

På grunn av økonomien til ETH 2.0, vil tidlige spillere få de høyeste belønningene som vil avta over tid etter hvert som mer ETH blir satt inn.

På tidspunktet for pressen hadde ETH-prisene trukket seg tilbake under $ 600, og tilbake til $ 595-nivået. En dukkert forrige fredag ​​fikk prisene til å falle til rundt $ 560, men ting kom seg raskt over helgen.

Eiendelen ser ut til å danne en konsolideringskanal i $ 590-området. En annen oppgradering vil sannsynligvis bli bestemt av Bitcoin, og om den endelig kan bryte den store motstandsmuren på $ 20.000.

Ethereums neste tunge motstandssone er i $ 800-serien der den spratt flere ganger under det forrige oksemarkedet.